Professzionális
gitároktatás kezdőknek, középhaladóknak,
és haladó gitárosoknak,
minden zenei stílusban.

Heti

30 perc-7000 FT

45 perc-9000 FT

Kéthetente

30 perc-8000 FT

45 perc-10000 FT

Alkalmi

45 perc-12000 FT

60 perc-14000 FT

Csoportos

45 perc-7000 FT/fő

60 perc-9000 FT/fő

Óradíjak

Minden tanítvány négy órát fizet előre, készpénzzel vagy banki utalással.
(Az árak a 27%-os Áfát tartalmazzák)

Természetesen az első órára nem kell az első négy óra tiszteletdíját hoznod, csak az akkori alkalomét. Ha kölcsönös a szimpátia, és Te eldöntötted, hogy szeretnél rendszeresen járni, és tanulni tőlem, akkor a következő órára szükséges csak a következő négy óra díját hoznod, vagy elutalnod. A fizetés mindig előre történik. Ha elfogyott a fizetett négy óra, a tanítványok fizetik a következő négyet. Óralemondás, vagy az óra elhalasztása csak 48 órával az adott időpont előtt, vagy ennél korábban lehetséges. Máskülönben az elmulasztott óra felszámolásra kerül.

A befizetett tandíj/óradíj nem visszatérítendő, azonban az adott évben bármikor felhasználható!
Minden óráról természetesen számla készül, amihez egy lakcímre is szükségem van a számla kiállításához. Ezt a címet az első órán felírom a későbbi adminisztráció miatt.
A fizikai számlát igény esetén természetesen biztosítani tudom.

Csoportos órák

Alapvetően a magánórákat preferálom, hiszen a leghatékonyabbak, azonban szintén vállalok két személyes kisebb csoportos órákat, amennyiben ez a kérés. Például ha két teljesen kezdő egyszerre kezdi, akkor valameddig mindenképpen működhet. Vagy ha mind a két gitárosnak hasonló a tempója, a zenei beállítottsága. Három, vagy több ember már túl sok. Természetesen én mint tanár már nem tudom ennyi felé osztani a figyelmem, energiám, és a diákoknak is különböző a kapacitásuk, a szintjük, tehetségük és a zenei ízlésük.