Professzionális
gitároktatás kezdőknek, középhaladóknak,
és haladó gitárosoknak,
minden zenei stílusban.

Heti

30 perc-7000 FT

45 perc-9000 FT

Kéthetente

30 perc-8000 FT

45 perc-10000 FT

Alkalmi

45 perc-12000 FT

60 perc-14000 FT

Csoportos

45 perc-7000 FT/fő

60 perc-9000 FT/fő

Óradíjak

Minden tanítvány négy órát fizet előre, készpénzzel vagy banki utalással.
(Az árak a 27%-os Áfát tartalmazzák)

Természetesen az első órára nem kell az első négy óra tiszteletdíját hoznod, csak az akkori alkalomét. Ha kölcsönös a szimpátia, és Te eldöntötted, hogy szeretnél rendszeresen járni, és tanulni tőlem, akkor a következő órára szükséges csak a következő négy óra díját hoznod, vagy átutalni. Később a fizetés mindig előre történik! Ez azt jelenti, hogy a tanítványok az utolsó fizetett negyedik órájuk után még aznap fizetik, vagy utalják a következő négy óra díját. Óralemondás, vagy az óra elhalasztása csak 48 órával az adott időpont előtt, vagy ennél korábban lehetséges. Máskülönben az elmulasztott óra felszámolásra kerül. Kivételt sajnos nem tudok tenni, mert az nem volna etikus más tanítványokkal szemben. Köszönöm, hogy ezeket a szabályokat tiszteletben tartod, és figyelsz rájuk! 🙂

A befizetett tandíj/óradíj nem visszatérítendő, azonban az adott évben bármikor felhasználható!
Minden óráról természetesen számla készül, amihez egy lakcímre is szükségem van a számla kiállításához. Ezt a címet az első órán felírom a későbbi adminisztráció miatt.
A fizikai számlát igény esetén természetesen biztosítani tudom.

Csoportos órák

Alapvetően a magánórákat preferálom, hiszen a leghatékonyabbak, azonban szintén vállalok két személyes kisebb csoportos órákat, amennyiben ez a kérés. Például ha két teljesen kezdő egyszerre kezdi, akkor valameddig mindenképpen működhet. Vagy ha mind a két gitárosnak hasonló a tempója, a zenei beállítottsága. Három, vagy több ember már túl sok. Természetesen én mint tanár már nem tudom ennyi felé osztani a figyelmem, energiám, és a diákoknak is különböző a kapacitásuk, a szintjük, tehetségük és a zenei ízlésük.