Professzionális
gitároktatás kezdőknek, középhaladóknak,
és haladó gitárosoknak,
minden zenei stílusban.

Tanítási metodikámban négy féle különböző tanítvány típust különböztetek meg

1. Kezdő gitárosok

Neked semmilyen tapasztalatod nincsen a gitárral, valószínűleg Te az órán fogsz majd a kezedben életedben először gitárt is.

Nem érdekel a zeneelmélet, csak szimplán dalokat szeretnél eljátszani. Meg kell ismerkednünk a hangszerrel és megtanulni, mi hogyan működik rajta. Nagyon fontos a fokozatosság, hiszen ha beleugrunk a dolgok közepébe, akkor később ez szinte biztosan visszaüt.  Először hangokról fogunk tanulni, majd akkordokról, majd  hamarosan összekapcsolunk akkordokat és egyszer csak azon kapod magad, hogy dalok refrénjét játszod. Majd jönnek a teljes dalok,  pengetővel és ujjal játszottak is. Megismerkedünk különböző technikákkal, amiket számokon belül alkalmazunk. És így tovább…

Általában a tanítványaim kedvenc dalain keresztül tanulunk, azonban én is ajánlok dalokat, amik kapcsolódnak az adott tananyaghoz.

2. Haladóbb gitárosok

Téged érdekel a zeneelmélet is, hiszen van már rálátásod a dolgokra és van már valamennyi tudásod.

Viszont talán úgy érzed, hogy megrekedtél egy szinten és nem nagyon tudod hogy mit, s hogyan tanulj tovább. Ez a legtöbbször egy tiszta jel, hogy az embernek profi tanárra van szüksége, aki jó esetben újra motiválni fogja és visszatereli az útra. Vagy akár új utakat mutat neki.

Szóval Te már tudsz talán néhány skálát is, bár talán nem világosak a móduszok, és azok összes applikációja. Valószínűleg szólóval is próbálkozol backing trackekre vagy dalokra. Lehet azonban, hogy nem tiszta, milyen akkordra mit lehet játszani és miért. Vagy nem mindig egyértelműek az akkordjelzések, nem érted mik a különbségek a négyeshangzatok között és mikor és hol használhatjuk őket…stb.

Nem okoznak problémát a könnyebb fingerpicking dalok, vagy egyedül is megy néha, hogy megtaláld az akkordokat, amiket hallasz, de van, mikor mégsem mennek ezek a dolgok.

3. Zenészek

Te már jól gitározol, de fejleszteni akarod magad és megismerni új megközelítéseket azokhoz a dolgokhoz, amiket már ismersz.
Minden, amit tudsz, feljebb akarod helyezni egy adott szinttel, vagy új utakat keresel.

Talán felvételizni szeretnél egy zeneiskolába, vagy egy jazz konziba és felkészítőtanárt keresel.

4. Kreatív emberek

Ami téged érdekel, az nem főleg a gitár.

Talán mert Te már meg vagy elégedve azzal a szinttel, ami a tiéd, vagy mert nem gitáron játszol. Sok DJ, vagy producer már laptopon ír zenét, szóval az Ő hangszerük a számítógépük. Ezeknek az embereknek a zeneelméletben, annak segítségével való komponálásban és számítógépes zeneszerkesztésben tudok segíteni. Számos zeneszerkesztő program van:  Ableton Live, Logic pro, Cubase, Reason, Garage Band. Ezekkel felvehetünk, vagy zenét írhatunk.

Én Ableton Live-ot használok és tudok segíteni gitársávok rögzítésében, VST pluginok segítségével való zeneírásban, dob és basszus alapok írásában, vagy akár egy dal összerakásában is.

Gitároktatás Budapesten, kezdőknek és haladóknak, minden zenei stílusban.

06301925082